Сватбената рокля от "Здрач" в бутиците

Всяка булка може да изживее своята вампирска сватба

Сватбената рокля от "Здрач" в бутиците

Почитателките на вампирската сага "Здрач" ще могат да изживеят собствена приказна сватба догодина, когато Каролина Ерера ще пусне в продажба в бутиците си в Ню Йорк рокли със същия дизайн като сватбения тоалет на Бела Суон в "Здрач: Зазоряване (част 1)", научаваме от Yahoo.com

Бялата тясна рокля без колан, украсена с дантела на гърба, е създадена по поръчка за актрисата Кристен Стюарт.

Дизайнерката споделя, че е била "изключително поласкана", когато са я помолили да направи роклята, която Бела Суон ще носи на сватбата си със своя любим, Едуард Кълън. Ерера обаче признава, че е била и леко напрегната, тъй като е трябвало да се хареса на феновете на сагата "Здрач".

"Исках да пресъздам вълшебството на сватбения им ден. Бела е невинно момиче, открило истинската любов. Така че трябваше да има любов, романтика, магия. Всички тези елементи заедно", споделя Каролина Ерера.

Тайната около сватбената рокля на Бела Суон бе пазена толкова строго, колкото и подробностите около кралската сватба във Великобритания.

Феновете най-накрая добиха представа какво е сътворила Каролина Ерера, когато през уикенда четвъртият филм от вампирската сага излезе по кината и помете световния бокс-офис с впечатляващите приходи от 238,5 милиона долара.

Повече подробности около пускането в продажба на роклите на този етап не са известни.

Нетърпеливите почитателки на сагата "Здрач", които искат да минат под венчило със сватбена рокля като на Бела Суон, могат да не чакат до следващата година. За тях компанията Alfred Angelo вече продава в избрани свои магазини по света копия на роклята на цена 799 долара.

29 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.12.2011|17:53
Роклята на Бела Суон в "Зазоряване" определено ми хареса. Бяха я направили доста семпла и непретенциозна отпред. Акцентът бе поставен на гърба, който бе полуоткрит с много интересна декорация от дантели. Много добре съчетание имаше и с обувките.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay