5 странни факта за Меган Маркъл

Откакто връзката й с принц Хари стана публична през 2016 г., Меган Маркъл се превърна в една от най-внимателно наблюдаваните знаменитости в света. Ще ви бъде трудно да намерите таблоид, който да няма поне една статия за актрисата, превърнала се в херцогиня. Въпреки че пресата често може да бъде твърде натрапчива, когато става дума за кралското семейство, не е чудно, че Меган е толкова популярна тема. Хората са очаровани от това как тази американска актриса от "Костюмари" е спечелила сърцето на един от най-добрите ергени в света. Разбира се, не е трудно да се разбере защо Хари се влюби в Меган - освен че е абсолютно зашеметяваща, тя доказа, че е интелигентна и емпатична.

Всъщност колкото повече научаваме за Меган, толкова по-очаровани сме. А при нея можем да научим за доста необичайни неща. Представяме ви любопитни факти за херцогинята, които биха могли да изненадат дори най-големия ѝ фен? Ето някои от най-странните факти за Меган Маркъл.

Меган всъщност не е първото ѝ име

Един от най-изненадващите факти за Меган Маркъл е, че Меган всъщност не е истинското й име. Според The ​​Sun рожденото име на херцогинята всъщност е Рейчъл Меган Маркъл. Колкото и да е странно, Рейчъл е и името на нейната героиня в "Костюмари".

Както Harper's Bazaar посочва, все още не знаем много за това защо Меган използва второто си име. Може да се окаже, че тя предпочита Меган Маркъл като сценично име. Възможно е родителите ѝ винаги да са я наричали с бащиното ѝ име, откакто е била малка. Всъщност и Хари носи и малко по-различно име и от раждането си - истинското му име е Хенри! Независимо от това защо Меган се отказа от първото си име, не можем да си представим някога да я наричаме Рейчъл!

Меган Маркъл някога е работила като калиграф

Преди Меган Маркъл да стане херцогиня, тя беше известна актриса - но това, което може би не знаете, е, че тя има няколко други интересни работни места, преди актьорската ѝ кариера да се развие. Едно от тях е работа като професионален калиграф. Точно така — тя е професионалист в изящния почерк! Не е лошо умение за една херцогиня, не мислите ли?
Меган някога е била "момиче с куфарче" в "Сделка или не"
Една от първите ѝ актьорски работи определено е малко странна, особено за бъдеща херцогиня. Тя работи като едно от момичетата с куфарчета в  американския вариант на "Сделка или не".
"Бих поставила тази [работа] в категорията на нещата, които правех, докато бях на прослушвания, за да се опитам да свържа двата края.", обяснява тя пред Esquire.
Меган Маркъл и принц Хари всъщност са далечни роднини
Няма нужда да се паникьосвате, но се оказва, че Меган Маркъл и нейният съпруг принц Хари всъщност са роднини – много, много далечни. Както Daily Mail съобщава, двойката споделя предшественик, живял през 15 век. Очевидно връзката произтича от бабата на Меган от страна на баща ѝ. Дорис Маркъл, покойната баба на Меган, не живеела точно кралски живот - всъщност тя работела в магазин. Въпреки това тя споделяла предшественик с кралските особи.

Този прародител се е казвал Ралф Боулс. Някога той бил върховен шериф на графство Дърам. Генеалогичната линия на един от внуците му води към семейство Маркъл, докато линията на друг внук води директно към кралицата майка. Изглежда, че Меган винаги е произхождала от кралска кръв. Не само това, от страна на дядо си по бащина линия тя също произлиза от германски предци, които са имали свой собствен герб.

Носът на Меган Маркъл е едно от най-популярните искания в кабинетите на пластичните хирурзи

Доста обичайно е хората да искат да копират любимите си знаменитости, когато става въпрос за външния им вид – някои хора дори стигат до пластична хирургия. Оказва се, че Меган Маркъл има една специфична черта, която е невероятно популярна. Пластични хирурзи всъщност твърдят, че Меган има най-популярния нос.
"Пациентите започнаха да идват при мен преди около шест месеца с искане за носа на Меган Маркъл.", обяснява д-р Стивън Т. Грийнбърг през ноември 2017.
 Както обяснява той, носът на Меган има "изискан" вид. 
 "Нека си признаем", казва Грийнбърг, "Тя е прекрасна, но също така изглежда като съседското момиче." 
1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay