8 малко известни факта за принцеса Шарлот, която наскоро навърши 8

От любимата ѝ храна до удивителното ѝ богатство и прякора, който баща ѝ измислил, можем да потвърдим, че принцеса Шарлот вече е един от най-очарователните членове на кралското семейство. Тъй като принцесата отбеляза своя осми рожден ден, ние искахме да споделим 8 факта за нея, които ще ви оставят напълно зашеметени:

1. Как я наричат майка ѝ и баща ѝ

Кейт и Уилям са като всички родители, които показват привързаността си, като измислят сладко и специално име за детето си. Що се отнася до Кейт, тя нарича Шарлот "Лоти". Що се отнася до баща ѝ, Уилям, той предпочита "миньонет", което е вдъхновена от френски дума, означаваща "сладка".

2. Храната, която тя обожава

По време на посещение в училище, Камила разкри: "Водя всичките си внуци в градината и те прекарват часове в ядене на грах." Тя обясни, че се наслаждават на граха направо от шушулката.

3. Първата ѝ дума

През септември 2016 г. Уилям и Кейт предприеха обиколка из Канада, по време на която настъпи очарователен момент, когато 16-месечната им дъщеря Шарлот произнесе първите си думи на публично място.

На детското парти младата принцеса не можа да сдържи вълнението си, когато видя няколко балона, и се приближи до тях, като възкликна: "Пука!" По-късно Шарлот също беше чута да казва "Дада" на баща си, за голяма радост на присъстващите.

4. Градинарство с баба

Майката на Кейт, Карол Мидълтън, разкри, че засажда различни неща в градината с внуците си. Тя отбеляза: "Харесва ми всичко да е подредено на "станции за дейности" със собствената им малка мистрия, за да могат да започнат веднага."

Любящата баба също добави: "Важно е децата да растат, като ценят природата и част от това е да им позволим да се изцапат."

5. Тя е спортен тип

Шарлот е наистина активна и има страст към различни спортове, включително гимнастика. Майка ѝ разкри: "Тя прави колела, стойки на ръце, всичко. Толкова е добре за основните ѝ умения за баланс и координация."

И когато беше само на 2 години, беше съобщено, че принцесата е била записана на уроци по тенис. 

6. Говори испански

Изглежда, че Шарлот се е запознала с езика в доста ранна възраст, като се има предвид, че бавачката ѝ Мария Тереза Турион Борало е испанка.

Според източник малкото момиченце е "много сладко и много уверено – винаги си бърбори".

7. Тя вече готви!

Изглежда, че принцесата (както и братята ѝ) вече се справят добре в кухнята. Кейт казва, че децата ѝ "онзи ден направиха макарони със сирене". Тя отбелязва: "Един разбърква брашното, друг слага млякото и маслото. Правят също салати и други неща."

8. Сериозно богатство

Още през 2020 г. беше съобщено, че нетното състояние на Шарлот е достигнало £3 милиарда, докато нетното състояние на по-големия ѝ брат принц Джордж е £2,4 милиарда. Това до голяма степен се дължи на огромното влияние, което момиченцето оказа върху набор от продукти, марки и видове дрехи.

Светът беше съсипан през септември 2022 г. от загубата на кралица Елизабет II, но изглежда, че принцеса Шарлот е наследила много от физическите характеристики и черти на любимия монарх и само като я погледнем, веднага си спомняме за нейната прабаба.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay