Nouvelle Vague с видео за българската публика

Групата пусна ексклузивен клип за идването си в София

Nouvelle Vague с видео за българската публика

Остават по-малко от 20 дни до концерта на френската банда Nouvelle Vague в София. Като разбрахме, че ще идват у нас отново, страшно много се развълнувахме! След това решихме, че обезателно трябва да зарадваме двама от вас с двойни билети за събитието и организирахме цяла игра за целта. Правилата й може да прочетете тук. Ала вижте преди това какво ново имаме по тази тема.

Чаровните вокалистки на най-успешната банда от Франция записаха ексклузивно видео. То е своеобразно подгряване на българските фенове - на всички онези, които ще присъстват на грандиозното събитие на 26 ноември в зала 3 на НДК. Nouvelle Vague идват!

Представата ни за Nouvelle Vague става все по-хубаво. За пръв път бандата приема толкова лично свое участие и създава видео за публиката. Нямаме търпение вече да видим какво са ни подготвили за деня на концерта. Все пак спектакъла "Dawn of Innocence” ще стъпи за пръв път на българска земя. А, както вече ви разказахме, той е режисиран от известния френски дизайнер Жан Шарл дю Кастелбаджак, който се е погрижил за цялостната визия, костюми, осветление и декори на спектакъла. Така че положителните емоции в ноемврийската вечер са гарантирани!

Но стига толкова сме дразнили любопитството ви, ето го и видео спота на Nouvelle Vague, посветено само и изцяло на феновете в България:

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay