Адел драстично отслабна

Операцията на гласните струни има своите странични ефекти

Тази година бе най-успешната за британската звезда Адел. Нейният втори албум "21" е най-продаваният за 2011 година, а хитовите парчета "Someone Like You" и "Rolling In The Deep" поставиха рекорди в не една и две класации.

Проблеми с гласните струни обаче принудиха певицата да се подложи на операция, която да спаси гласа ѝ. Оказва се, че процедурата има известни странични ефекти.

Адел сподели снимка в
Twitter, на която изглежда драстично по-слаба. Звездата е с грима и прическата, които се превърнаха в нейна запазена марка, но лицето ѝ е видимо по-изпито от преди.

По всяка вероятност операцията е превърнала храненето в истинско изпитание за Адел, коментират от
Dailymail. Трудностите обаче не помрачават настроението на певицата и под снимката тя отправя пожеланията си за весела Коледа към феновете.

20 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 23.12.2011|16:25
Адел е красива и успешна дори да не се вписва особено в стандартната визия за една съвременна поп дива. Не знам дали въпреки това или точно заради това е и толкова обичана... Дано да се възстанови бързо и я чуем (и видим) в пълния й блясък на наградите Грами.
1
Не е посочен 23.12.2011|12:19
Адел е много красива жена ис невероятен глас. Обикновено човешкият организъм след операция е разбалансиран и трябва време докато влезе в нормален ритъм. Надявам се Адел да бъде в добро здраве и да продължава да ни радва с песните си и през 2012.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay