Алек проговори: Повлияла ли е майка му на решението му?

Алек проговори: Повлияла ли е майка му на решението му?

Не ме интересуват мненията на хората, снощи спах спокойно, защото съвестта ми е чиста, това заяви в интервю в "Тази сутрин” по bTV Алек Младенов. В никакъв случай не съм страхливец, заяви главният герой в "Ергенът” 3, който не избра нито една от финалистките Магдалена и Надежда и им съобщи това не в очите, а с видео съобщение.

Не съм давал фалшиви надежди на никого, категоричен беше Алек. На въпроса дали е бил влюбен в някоя от двете, той отговори, че е имал "симпатии” и към двете жени, стигнали до края на риалитито.

Отидох да видя какво ми предлага живота, с тези думи Александър Младенов обясни влизането си в "Ергенът”. По въпроса защо не е съобщил тежкото си решение лично на Маги и Нани, той заяви, че начинът, по който го е казал не е "толкова тежко перо”.

Алек се опита да обясни, че в крайна сметка е решил да постъпи така, че хората да намразят него, а не някоя от потенциалните му половинки. Като краен резултат от предаването в главата ми нямаше друг вариант, заяви Ерген №3.

Той също така беше категоричен, че майка му не е повлияла на решението му. Алек отказа да отговори на въпроса дали се срещнал любовта извън предаването и заяви, че ако някой толкова много иска да знае това, може да стигне сам до истината.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay