Бритни Спиърс: "Да се снимам гола ме прави щастлива"

Бритни Спиърс: "Да се снимам гола ме прави щастлива"
Instagram

Бритни Спиърс сподели още един видеоклип, на който е гола, но този път носи само черна огърлица.

В странния клип, публикуван в Instagram във вторник вечерта, певицата на "Toxic" показва деколтето си, докато се усмихва, преди да каже "Добро утро" с шеговит глас.

След това показва озъбена физономия, докато доближава камерата до лицето си. 41-годишната Спиърс направи серия от смешни физиономии, преди да покаже разголеното си тяло.

Певицата, която бе държана под настойничеството на баща си от 2008 до 2021 г., е известна с това, че публикува доста предизвикателни видеоклипове на себе си в социалните мрежи, независимо дали язди кон гола до кръста или позира без бански на плажа.

Докато пикантните кадри скандализират обществото, тя обяснява в мемоарите си "Жената в мен", че това ѝ носи радост.

"Знам, че много хора не разбират защо обичам да се снимам гола или в нови рокли", пише тя.

"Но мисля, че ако бяха снимани от други хора хиляди пъти, подтиквани и позирали за одобрението на други хора, щяха да разберат, че получавам много радост от това да позирам по начина, по който се чувствам секси и да правя каквото искам с кадрите.

Междувременно секси публикациите допринесоха за разрива между Спиърс и нейните синове, Престън, 18, и Джейдън, 17. Тийнейджърите публично се изказаха за снимките. Това предизвика напрежение и ги отдалечи от майка им за цели две години.

"Сякаш трябва да публикува нещо в Instagram, за да привлече внимание",  казва Джейдън пред британския ITV  през септември 2022 г.

"Това продължава от години и години и години и има голяма вероятност това никога да не спре наистина."

По онова време носителката на Грами изглежда не се интересуваше какво мисли семейството ѝ и използва Twitter, за да публикува своя гола снимка на легло през октомври 2022 г. Кадърът бе последван от напреличен текст.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay