Джордж Клуни ще измисля iPhone

Актьорът ще се превъплъти в съоснователя на Apple Стив Джобс

<p>Джордж Клуни</p>

Джордж Клуни

Измина малко повече от месец от смъртта на Стив Джобс, а вече на пазара излезе книга, посветена на легендарния съосновател на Apple. "Стив Джобс" от Уолтър Айзъксън бързо се превърна в бестселър на годината.

Оказва се, че кончината на някоя известна личност е своеобразна златна мина за Холивуд. През пролетта на 2012 година Sony Pictures ще започнат снимките по филма, базиран на произведението на Айзъксън, научаваме от Daily Mail. Твърди се, че от Sony се надяват носителя на Оскар за "Социалната мрежа" Арън Соркин ще напише сценария за лентата.

В ролята на "бащата" на технологичното чудо iPhone ще влезе не кой да е, а любимецът на милиони дами Джордж Клуни. Той ще си партнира с Ноа Уайтли, интересното при когото е, че през 1999 година точно той изигра Стив Джобс във филма на "Пиратите от Силиконовата долина". Все още не е известно заглавието на бъдещата продукция.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 22.11.2011|10:35
Клуни изобщо не е подходящ да играе Стив Джобс. За Ноа Уайли съм съгласна. Гледах биографичния филм за двамата гений от 1999г. и наистина много ми хареса. Придържали са се плътно до биографичните факти. Надявам се новия филм, който ще снимат, да бъде също толкова интересен.
1
Не е посочен 21.11.2011|19:27
Не се ли научихте, че е СИЛИЦИЕВАТА Долина идва от от думата silicon - силиций, А НЕ silicone - силикон! Процесорите на компютрите се изработват от материала силиций, от там идва названието на долината... Не знам колко по-просто да го напиша... ;x
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay