Дивата Джоли не е за всеки

Анджелина все още може да бъде лошо момиче, но щастливецът е един

Дивата Джоли не е за всеки

Една от най-обсъжданите и популярни личности в световен мащаб е Анджелина Джоли. Красавицата притежава минало като всеки обикновен човек, но тя не бяга от него. Напротив - взела си е поука от грешките и сега е съвсем различна. Запазила е лъвицата в себе си за своя любим, а в обществото се държи като голямо момиче.

Почитателите на сексапилната актриса сигурно помнят нейния драматичен, изпълнен с емоции брак с Били Боб Торнтън. Тогава Джоли понасяше всякакви определения като "дивото дете на Холивуд”.

Но тези години са отминали, а настоящето ѝ по-скоро свързваме с любовта между нея и Брад Пит и огромното им семейство. Те имат шест деца, на които осигуряват възможно най-добрия живот. Връзката им пък първоначално бе считана за мимолетна заигравка, а сега е една от най-стабилните в звездните среди.

"Минах през много тежки и трудни времена и оцелях”, споделя 36-годишната носителка на Оскар в американско телевизионно шоу. ”Имах невероятния късмет да преживея бурна младост, а някои хора проспиват най-интересните си години.” Да не говорим, че много други хора на изкуството не се справиха с предизвикателствата на славата и парите.

В интервюто Анджи споделя още: "Сигурно някои хора са склонни да ме обвинят, че съм извършила възможно най-опасните и лоши неща. Може би изобщо не трябва да съм тук. Но аз съм си направила изводите и сега водя друг живот.”

Все пак това, че Анджелина Джоли стана майка и посланик на добра воля, не означава, че е изгубила своя характер. "Все още съм лошо момиче. Просто тази страна на моята личност вече принадлежи изцяло на Брад.”, твърди красавицата, а ние сме сигурни, че в звездната двойка Бранджелина прехвърчат космически искри.

158 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 25.11.2011|15:35
Славата и парите са едно наистина голяма предизвикателство. Мнозина загубват връзка в реалността и тотално се самозабравят. Възхищавам се на Анджи, че е това, което е. Човек трябва да има бурни години, в които да дивее и прави глупости. Е, хубаво е те да бъдат през младостта, както е при нея. Хората, които я обвиняват, просто ѝ завиждат. Искат да бъдат като нея и да имат каквото тя има.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay