Ето ги трите финалистки в Ергенът 3!

След последната Церемония на розата в "Ергенът" в имението останаха само 3 момичета. Цвете не получи Валерия и си тръгна. Това означава, че финалистките в най-романтичното риалити на bTV са Надежда, Магдалена и Йоана!

Между трите обаче има доста напрежение. Магдалена е убедена, че Надежда не я харесва и е искала тя да си тръгне.

И макар да са останали само трите в имението, е напълно възможно да са разделени на лагери. А в лагерите да има... мълчание. 

Трите момичета получиха своята роза от Алек, но само една може да получи любовта му.

Какво трябва да знаете за Маги?

Магдалена, 36, управител на заведение

Магдалена Томова е от град Варна, но живее в София. Работи като модел и управител на изискано столично заведение. Обича да пътува из целия свят, като понякога го прави дори и сама. Науми ли си нещо, няма какво да я спре. Магдалена споделя ежедневието си с две прекрасни кучета, с които обичат да се разхождат из природата.

Какво трябва да знаете за Йоана?

Йоана, 25, стюардеса

Йоана Младенова е от Перник и работи като стюардеса в българска авиокомпания за чартърни полети. Завършила е маркетинг в Германия, но решава да последва детската си мечта да пътува из целия свят и да опознава различни култури.

Какво трябва да знаете за Надежда?

Надежда, 34, HR специалист

Надежда Вишева е родом от град Карлово, но понастоящем живее в София. Определя се като слънчева и емоционална мечтателка, смела в преследването на мечтите си. Майка е на 7-годшен син, с което е изключително горда. В миналото съдбата на Надежда ѝ поднася златна клетка, но тя избира свободата… На 21 години заминава на почивка в Кавала, където среща чаровен грък – впоследствие и неин съпруг.

Източник: Ladyzone

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay