Защо принц Уилям и Кейт Мидълтън никога не се държат за ръце по време на кралски събития

През годините сме се нагледали на показност и ласки от редица звездни двойки като Меган Фокс и Machine Gun Kelly, Кийт Ърбан и Никол Кидман,  Кортни Кардашян и Травис Баркър. но съществува една изключително популярна двойка, която никога не демонстрира любовта си пред обществеността. Това са именно Принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Докато двамата споделят влюбени погледи от време на време, те рядко показват физически контакт по време на кралски изяви - дори не се държат за ръце. Експертът по езика на тялото Дарън Стантън хвърли светлина върху този въпрос, казвайки пред The ​​Sun, че това просто се свежда до кралския протокол, особено като се има предвид позицията на Уилям като следващ престолонаследник.

"Кейт и Уилям играят много важна роля в кралското семейство сега като принц и принцеса на Уелс", обяснява Стантън. "Тъй като те са следващите по ред за трона и се подготвят сами да станат крал и кралица един ден, те използват и следват традиционните кралски протоколи на покойната кралица. Времето, когато можем да ги видим да показват обич, ще бъде по-скромно събитие, което може да е на благотворително събитие или на филмова премиера."

Стантън добавя, че понякога Кейт и Уилс "показват привързаността си с продължителни погледи, както и с леки докосвания в гърба, за да се успокоят, когато са на излет заедно".

Това е в съответствие с това, което кралският експерт по етикет Мика майер казва пред People през 2016 г.: "Вероятната причина е по-скоро, че докато пътуват на обиколка като пътуването в Индия, технически двойката са работещи представители на Британската монархия."

Разбира се, има изключения от това правило. Като когато Кейт беше видяна да потупва задника на Уилям на публично място. Вижте тук.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay