Защо се разведоха Джо Джонас и Софи Търнър?

Джо Джонас беше "много докачлив" към Софи Търнър и семейството им месеци преди да обявят развода им. Това казва вътрешен човек, който е работил с певеца, ексклузивно пред Page Six.

"Той беше невероятно резервиран", споделя източникът на медията

"Джо изглеждаше много чувствителен, почти докачлив, когато го попитаха нещо за съпругата му или за семейството му, така че предполагам, че нещата с тях са били на камък преди това."

Представителите на бившата двойка все още не са дали изявление пред медиите.

Членът на Jonas Brothers и звездата от "Игра на тронове" потвърдиха решението си да се разведат миналата седмица след вълна от слухове за състоянието на брака им.

"След четири прекрасни години брак ние взаимно решихме да прекратим брака си по приятелски начин", написаха те в публикация в Instagram.

"Има много спекулативни разкази за това защо, но наистина това е единно решение и ние искрено се надяваме, че всеки може да уважи нашите желания за поверителност за нас и нашите деца."

Въпреки съвместното изявление, наричащо развода им "обединено решение", докладите твърдят, че купонясването на 27-годишния Търнър е повлияло на решението на 34-годишния Джонас да подаде молба за разтрогване. появиха се и твърдения, че певецът е видял компрометиращи кадри от Ring камерата на жена си, които са се оказали черешката на тортата. Все още не е разкрито какво се вижда на въпросните кадри.



 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay