Звездните майки с добри сърца

Сандра Бълок и Анджелина Джоли получиха награди заради своите благотворителни усилия

Благодарение на известното си име, някои звезди с добри сърца се впускат в борба с несправедливостта по света - основават благотворителни организации, реализират различни инициативи в името на добрата кауза и помагат на онези, които се нуждаят най-много от грижа.

Две дами с добри сърца са Сандра Бълок и Анджелина Джоли. И заради своите благотворителни постижения актрисите бяха наградени от списание Parents за най-грижовните известни майки.

Списанието е създало класация с десетте майки от шоубизнеса с най-голям принос от благотворителност, а двете актриси оглавяват челните позиции.

Сандра Бълок, която осинови малкото бебе Луиз в Ню Орлинс през 2010 година, бе наградена с почетна награда за своята успешна работа като посланик на добра воля в Организацията на обединените нации. 

Джоли пък бе поздравена за цялостните си успехи като благотворителна знаменитост. Последният акт на добра воля е решението ѝ да дари част от приходите от саундтрака на филма си "Земя на кръв и мед” на програмата "SOS Детски селища" в Босна и Херцеговина.

Друга известна майка - актрисата Дженифър Гарнър, която наскоро роди третото си дете, бе удостоена с награда за своята работа, целяща насърчаването на висока грамотност у децата. Мадона пък бе наградена за своя образователен успех в Република Малави, Югоизточна Африка. Именно от това място тя осинови едно от четирите си деца - малката Мърси.

Други звездни майки, част от "добрата класация” на Parents, са Гуен Стефани, Жизел Бюндхен и Кристи Търлингтън.

19 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 12.03.2012|16:18
Дават добър пример и най-важното помагат на много деца. Известността е коз, който може доста умело да се използва не само за трупане на пари, но и за такива каузи.
3
Не е посочен 12.03.2012|16:09
Наистина звездни майки, чийто личен пример е достоен за възхищение.
2
Не е посочен 12.03.2012|09:58
Хубаво е че се възхваляват такива отдадени майки. това е приятна новина при положение че дота често се пише за случаи с майки с болни амбиции или такива които не поглеждат децата си.
1
Не е посочен 12.03.2012|07:57
всички споменати в статията мами начело с Анджелина Джоли са достойни за уважение
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay