Ким Катрал разкри изискванията си за епизодичната си роля в "И просто ей така"

Ким Катрал не би се появила в "И просто ей така" без емблематичния стил на Саманта Джоунс.

Възпитаничката на "Сексът и градът", която отказа да участва в рестартираната поредица, заради враждата си с колежката ѝ Сара Джесика Паркър, разкри в "The View", че е поставила няколко искания, за да се случи епизодичната ѝ роля .

"Много е интересно да получиш обаждане от ръководителя на HBO и да каже какво можем да направим? и аз казах: "Хм. Нека бъда креативно", сподели Катрал в сутрешното шоу. И едно от тези неща беше да си върна [дизайнера на костюми] Пат Фийлд, защото просто си помислих, че ако искам да се върна, трябва да се върна с този стил на Саманта, трябва да го настоявам. И ние го направихме.", заявява тя.

Фийлд, умът зад всеки емблематичен моден момент от "Сексът и градът", се съгласи да облече 66-годишната Катрал за нейната епизодична роля. Той също така работи върху новия си сериал Netflix, "Glamorous".

Page Six ексклузивно разкрива, че освен че е искала Фийлд за своята роля, Катрал също е отказала да снима с бившите си колежки Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис.

"Ким имаше две уговорки – първата, че няма да играе с никое от другите момичета, и втората, тя не иска да вижда [шоурънъра] Майкъл Патрик Кинг", споделя вътрешен човек.

Първият сезон на "И просто така" обясни отсъствието на Саманта в първите няколко епизода, като разкри, че героинята сега живее в Лондон и че тя и Кари са се скарали.

Естествено, дългоочакваното участие на Катрал води до огромна печалба.

"Тя щеше да получи толкова много пари. Това просто показва силата на Ким", добавя вътрешния човек. "Те все още имат нужда от нея в сериала, но въпреки че това може да накара феновете да си помислят, че тя ще се върне за следващия сезон, тя никога няма да го направи.

"Отнасяха се зле с нея", добавя източникът.

В сцената Саманта се вижда в кола, която води телефонен разговор с Кари.

"Предложението, представено на Ким, винаги е било телефонно обаждане, заснето самостоятелно, както биха били повечето обаждания", казва говорител на HBO пред Page Six, "Това беше лесен и удобен начин за Саманта да се върне. Радваме се, че се получи.”, продължава той.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay