Клои Кардашян все още обича Тристан, въпреки изневярата?

Клои Кардашян все още обича Тристан, въпреки изневярата?

Клои Кардашян и Тристан Томпсън в момента очакват второто си дете заедно и въпреки че обстоятелствата за тях са доста напрегнати, заради неговата изневяра, явно Клои все още изпитва много любов към него.

"Казаха ми, че Клои все още обича Тристан и няма да се изненадам, ако отново се съберат. Това е истинската причина семейството да не избягва Тристан. Те са до Клои, разбира се. Семейство Кардашиан винаги са задружни.", казва анонимен източник пред американски медии.

Клои и Тристан очевидно имат много история зад гърба си, но напоследък се виждат само покрай грижите за детето. Според източника те не са си говорили от декември, освен темите, които засягат детето. 
Анонимните източници разкриват още малко информация за всичко, което се случва в личния живот на Клои. Едно от нещата е, че първоначално тя е искала новината да бъде разкрита в сезон 2 на The Kardashians, но след това новината за изневярата излезе наяве и планът се провали.

След това беше решено, че двамата ще преживеят бременността поотделно. Твърде много хора разбраха и очевидно постоянно изтича информация, затова ще бъде трудно да пазят нещата в тайна преди премиерата на предаването.
а дали бебето се е родило все още няма единодушна информация. TMZ съобщи, че е по-вероятно детето вече да се е появило на бял свят,щ, но Page Six твърди, че (поне към миналия петък) бебето все още не е родено.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay