Коя е жената до Джаред Лето?

Има ли нова любовна връзка чаровният актьор?

Коя е жената до Джаред Лето?

Награденият с "Оскар" актьор и вокалист на рок бандата 30 seconds to Mars може и да има нова любов в живота си. Слуховете се породиха, след като Джаред бе забелязан в компанията на модела Валери Кауфман цели два пъти за последната седмица.

Двамата бяха заснети в супермаркет в Ню Йорк късно вечерта в събота, а по-рано през седмицата - на обиколка с колела из Сентрал Парк. Джаред и Валери са били забелязвани заедно и преди, което е и причината за предположенията за романс между тях.

Валери е родена в Русия и още от малка знае, че иска да се занимава с актьорство или да бъде модел. В свободното си време посещава галерии и ходи на часове по актьорско майсторство.

Коя е жената до Джаред Лето?

Самият Джаред Лето явно си взема почивка от снимките на "Самоубийствен отряд”, където ще изиграе легендарния Жокер. За да влезе в ролята на небезизвестния злодей, актьорът боядиса косата си зелена. Снимката на Джаред като Жокера предизвика вълна от реакции в социалните мрежи.

Коя е жената до Джаред Лето?


Ако предположенията за романс между Джаред и Валери се окажат истина, това няма да бъде първият път, в който Джаред се среща с модел - през 2011 г. актьорът имаше връзка с модела Катарина Дам.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay