Кристин Дейвис се показа с естествена визия след критиките за нейните филъри

Кристин Дейвис е бе похвалена за това, че остави естествената си красота да блесне, след като призна, че е прекалила с козметичните филъри. 59-годишната звезда от "Просто ей така" сподели селфи без грим в Instagram във вторник, направено по време на пътуване до Кения по-рано тази година.

На снимката актрисата е с естествени къдрици и се усмихва пред камерата. Тя е съчетала небрежната си визия с розова риза.

"Забавихте се, но косата ми в Кения си заслужава #throwback", написа тя към изображението.

Не след дълго феновете се втурнаха към секцията за коментари, за да направят комплимент на Дейвис за нейния младежки блясък.

"Естествена красота", "Наистина изглеждаш страхотно без грим!!! ”, "Все още красива.” са само част от коментарите от почитателите на актрисата.

Миналото лято Дейвис разказа за множеството негативни коментари, с които се е сблъсквала за външния си вид през годините. Актрисата бе открита и честна относно използването на филъри, но казва, че е била "осмивана безмилостно" от онлайн тролове.

"Трудно е да се сблъскваш с по-младото си аз по всяко време",  казва Дейвис пред The ​​Telegraph  през юни 2023 г. "И е предизвикателство да запомниш, че не трябва да изглеждаш така", каза тя. "Интернет иска да го направите, но също така не го искате. Те са много противоречиви…”

Актрисата от "Сексът и градът" казва, че за първи път е "потопила пръста" си в света на козметичните процедури, като е изпробвала ботокс. След това Дейвис експериментира с пълнители.

"Правила съм филъри и беше добре и съм правила филъри, но беше зле, казва тя пред списанието. "Трябваше да ги разтворя и бях безмилостно осмивана. И съм проливала сълзи за това. Много е стресиращо.”

Актрисата, която придоби слава като играе Шарлот Йорк в хитовия сериал на HBO, казва, че "хората лично ни обвиняват, когато нещата се объркат", когато лекарите са тези, които извършват работата.

През 2022 г. Дейвис призна, че остаряването в очите на обществеността  е "изключително стресиращо".

"Може да бъде изключително стресиращо да остаряваш и да те сравняват с много, много, много по-младото ти аз", казва тя за клюките около нея и изявите на нейните колеги.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay