Майли Сайръс в смела борба за правата на различните

Певицата краси корицата на юбилейния брой на списание Elle

Майли Сайръс в смела борба за правата на различните

Майли Сайръс е само на 22 години, но скандалите около нея не спират да валят. Именно затова списание Elle избира нея за своя корица по повод 30-годишния си юбилей. Броят може да бъде окачествен като доста провокативен и противоречив, като в него се засягат теми за сексуалната ориентацията и размиване на границата между половете.

От списанието обясняват, че именно по тази причина са поканили Майли за корица на този брой. Момичето, чието име е синоним на скандал, е и борец за правата на различните, за правата на хората, които не искат да бъдат определяни чрез своята сексуална ориентация.

В искрено интервю Майли говори за ролята си на активист и политически ангажирана дама, която има своята мисия да направи света едно по-толерантно място, в което половете и сексуалността не бива да бъдат определящи за това какъв е един човек.

Изпълнителката обяснява защо е решила да използва популярността си и трибуната, която има, за да създаде своята фондация The Happy Hippie, чиято цел е да помогне на млади хора в беда да открият себе си и да не се страхуват от това, което са.

Майли споделя, че е искала да вложи парите си в нещо смислено, което ще направи промяна в обществото. "Беше ме срам, че изкарвам толкова пари само защото излизам на сцената и танцувам в костюм на огромна мечка, а навън има хора, които гладуват по улиците.”

Чрез фондацията си тя иска да накара хората да бъдат по-толерантни и да приемат както останалите, така и себе си. За нея най-голямата беда идва от факта, че хората доста често не приемат себе си и затова започват да съдят останалите и техните избори.

Тя е провокатор, който знае как да насочи вниманието към себе си, за да бъде чута. "Ако покажеш гърдите си на всички, те ще ги погледнат и по този начин можеш да използваш това оръжие, за да предадеш някакво послание на хората, които са заети да зяпат.”

Певицата разкрива и своята лична гледна точка относно половете, сексуалната ориентация и срещите. "Аз съм много отворена по този въпрос, възприемам се като пансексуална. В момента нямам сериозна връзка, все пак съм на 22. Ходя по срещи с най-различни хора от различни полове. Сменям стила си на всеки две седмици, а какво остава за хората, с които се срещам.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay