Миранда Кер се щракна с Дракула и Франкенщайн!

Красавицата засне щура фотосесия

Миранда Кер се щракна с Дракула и Франкенщайн!

Миранда Кер замени бляскавите си приятелки с една малко по-различна банда. Последните ѝ снимки в Instagram са в компанията на доста щура и леко страховита групичка от добре познати герои от филми на ужасите.

Свикнали сме да виждаме австралийската красавица на корицата на лъскави списания, а фотосесиите ѝ винаги са много женствени и сексапилни. Сега обаче моделът решава да покаже веселата и забавната си страна в серия от забавни снимки. Кадрите са заснети по време на най-новата ѝ фотосесия за списание Harper’s Bazaar, която явно ще бъде посветена на наближаващия празник Хелоуин.

Единият кадър представлява щуро селфи, на което виждаме Миранда обградена не от кой да е, а от Франкенщайн, граф Дракула и една ужасяваща мумия. Самата Миранда пък успява да изглежда сладко и зашеметяващо дори и в такава екстремна ситуация.

Миранда Кер се щракна с Дракула и Франкенщайн!

На другата снимка 32-годишната звезда позира заедно с Франкенщайн. Двамата изглеждат като истинска влюбена двойка. Миранда е облечена в прекрасна коктейлна рокля и държи букет от свежи цветя. Под снимката красавицата е написала с чувство за хумор: "Бал 2015 заедно с моя Франкенщайн”.

Но в реалния свят Миранда изобщо не се среща с Франкенщайн. Тя се раздели със съпруга си, актьорът Орландо Блум, през 2013 година, въпреки че все още нямат официален развод, и в момента се среща със създателя на приложението Snapchat, 25-годишният Еван Шпигел.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay