Нарекоха Адриана Лима "неразпознаваема"

Адриана Лима излезе на небрежна разходка с гаджето си в четвъртък, след като се нахвърли на злобни коментари, които я определиха като "неузнаваема" на червения килим.

Бившият модел на Victoria's Secret заложи на спортна визия, облечена в чернен суитчър и клин, докато се разхождаше в Ел Ей. 42-годишният бразилски модел допълни естествения си вид с чифт маратонки и дълги чорапи, докато тя и приятелят ѝ Андре Лемерс извеждаха кучето си.

Визията без грим на Лима дойде само един ден, след като тя беше принудена да говори срещу негативните коментари за външния си вид след премиерата на "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes” в Лос Анджелис във вторник.

Красавицата шашна в черна рокля с дълъг ръкав с червени елементи, но феновете насочиха цялото си внимание към лицето ѝ.

Някои фенове предположиха, че Лима вероятно се е подложила на естетични процедури, тъй като тя все още има видимо подуване в определени области в сравнение с други. Но спекулациите не продължиха дълго, тъй като тя се втурна към социалните ммрежи, за да спре твърденията, че се е подложила на лифтинг на лицето.

"Лицето на уморена майка на една тийнейджърка, две пред-тийнейджъри, едно активно момче, 1-годишно дете, което се учи да ходи и три кучета. благодаря за загрижеността", написа тя до снимка на себе си без никакъв грим в Стори, споделена в сряда.

Нарекоха Адриана Лима "неразпознаваема"instagram.com/marieclairerussia

Лима посрещна сина си Cyan Lima Lemmers с приятеля си Lemmers през август 2022 г. след година връзка. Тя също така споделя две дъщери с бившия си съпруг Марко Ярич.

След пет години брак, бившата двойка  се раздели през 2014 г. През 2017 г. Лима разкри, че иска "ората да я гледат отвъд нейното лице/тяло.

"Искам хората да ме гледат отвъд лицето/тялото ми", написа тя в публикация във Facebook по това време. "Както казва Шри Шри, умът няма лице и тяло и с това казано вие ставате по-близки с реалността и истината."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay