Обявиха кой е най-сексапилният плешив мъж на планетата

Сега ще паднете!

Обявиха кой е най-сексапилният плешив мъж на планетата
Canva

Принц Уилям получи още една титла този месец, предизвиквайки онлайн дебат, след като беше обявен за "най-сексапилният плешив мъж" на годината от изследователска компания, която установи, че принцът се класира пред забележителни мъже като Вин Дизел, Джейсън Стейтъм и Самюъл Л. Джаксън.

Изследователската компания за анализи SEO Reboot публикува своя списък с глобални личности с този месец и принцът на Уелс оглави групата с 9,88 "секси" резултат от 10.

Кралската особа е следвана от Вин Дизел с 8,81 точки, Стейтъм с 8,51 и Джаксън със 7,31. На пето място е шефът и милиардер на Amazon Джеф Безос със 7,12. Безос стана основател на еко-инициативата на Уилям, наградата Earthshot, през 2021 г.

Това не е първият път, когато Уилям получава подобна титла. Въпреки това фенове и критици на кралската особа се обърнаха към социалните медии, за да публикуват различни отговори на резултатите от изследването.

Редица потребители изразиха изненада от резултата, като един потребител на X (бивш Twitter) написа: "Уилям дори не е най-сексапилният плешив мъж в огледалото си." Друг публикува изображение на Джейсън Стейтъм без риза с надпис: "Какво искаш да кажеш с това, че принц Уилям е най-сексапилният плешив мъж на света?"

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay