Повече общи филми за Брад и Анджелина

Съвместната работа ще им донесе достатъчно време за семейството

Повече общи филми за Брад и Анджелина

Харесваме Анджелина Джоли и Брад Пит заедно както на голям екран, така и в живота. Ако на второто не можем да се радваме обаче, то поне ни остава надеждата, че ще ги виждаме по-често в съвместни продукции.

Същото иска и Брад Пит, който е убеден, че колкото повече филми прави заедно с любимата си, толкова повече време ще имат за шестте си деца.

Досега звездната двойка следваше правилото, в което само единият работи, а другият се грижи за малките наследници. Брад обаче подкрепя нова теория, според която едновременно е възможно и да работят, и да отделят време за семейството си.

"Просто трябва да работим заедно – това е решението. Ако правим всичко заедно, бихме могли да работим по-малко и да имаме повече време", смята 47-годишният актьор.

Пред Entertainment Weekly Пит отрече слуховете, според които връзката му с Анджелина има проблеми. "Анджи е чудесен партньор. Работим много добре заедно. Имахме някои добри работни срещи предварително. Разменихме чудесни идеи, посмяхме се. Беше чудесно сътрудничество, което прерасна в нещо още по-добро".

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 17.09.2011|11:48
Изказванията на Брад Пит напоследък са много крайни и явно страда от липса на внимание. Говори какво ли не за Дженифър Анистън и новият ѝ приятел, може би защото с Анджелина са прекалено малко време заедно и се дразни за това. Щом иска да си работят заедно, но стига вече се е изказвал като поредния наранен мъжкар, вече не е с Анистън и няма право да и каже и копче.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay