Рапърът Diddy, обвинен в дрогиране и изнасилване на жена в ново дело

Жена заведе ново дело срещу рапъра Diddy, почти седмица след споразумението му с бившата му приятелка Каси .

Според жалбата, подадена в четвъртък във Върховния съд на Манхатън, жена на име Джой Дикерсън-Нийл твърди, че рапърът я е изнасилил и упоил през 1991 г.

В делото се твърди, че Дикерсън, която по това време е била студентка в университета в Сиракуза, "неохотно се е съгласил на ранна вечеря" с рапъра.

"По време на тяхната среща Комбс умишлено я упоил, което я довело до физическо състояние, в което не можела да стои или да ходи самостоятелно", се посочва в съдебния иск.

"Шофирайки първо до музикално студио, където тя не можела да излезе от колата, рапърът продължил до мястото, където е отседнал, за да я насили сексуално."

Въпреки че Дикерсън не е отишла в полицията след предполагаемия инцидент, тя твърди, че по-късно е била потърсена от DeVante Swing - член на R&B групата Jodeci - който уж ѝ казал, че Diddy е споделял "секс запис" на двамата.

Въпреки това, Swing твърди, че няма да търси справедливост за нея поради страх да не загуби договора си рапъра. Освен това в документите се твърди, че Дикерсън е напуснала колежа и е била приет в болница заради самоубийствени намерения

В отговор на обвиненията, говорител на рапъра пусна изявление до Page Six в четвъртък.

"Това съдебно дело в последния момент е пример за това как един добронамерен закон може да бъде обърнат с главата надолу. 32-годишната история на г-жа Дикерсън е измислена и не е достоверна", казва говорителят. "Г-н. Комбс никога не я е нападал и тя замесва компании, които не са съществували. Това е чисто заграбване на пари и нищо повече.   

Говорителят на рапъра се позовава на Закона за оцелелите пълнолетни в Ню Йорк, който позволява на предполагаемите жертви на сексуални престъпления да завеждат граждански дела, въпреки че давността може да е изтекла.

54-годишният Комбс наскоро уреди подобно дело с бившата си приятелка Каси.

Както беше съобщено по-рано, певицата "Me & U" обвини бившия си в изнасилване и години на физическо и психическо насилие на 16 ноември. Каси, родена като Касандра Вентура, твърди, че рапърът "е бил склонен към неконтролируема ярост и често я е биел жестоко" по време на тяхната десетгодишна връзка.

Въпреки това Комбс и Каси, на 37 години, уредиха делото 24 часа след като тя го подаде.

"Реших да разреша този въпрос приятелски при условия, че имам някакво ниво на контрол", сподели майката на две деца в изявление.

Diddy също пусна изявление, в което написа: "Решихме да разрешим този въпрос по приятелски начин. Пожелавам на Каси и семейството ѝ всичко най-добро. любов.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay