Рийз Уидърспун със секс касета

На лентата участва Джейсън Сигъл

Джейсън Сигъл
Джейсън Сигъл

Звездата от ''Вода за слонове'' и актьорът от ''Как се запознах с майка ви'' ще участват във филма ''Sex tape'', научаваме от Contactmusic.

Лентата ще разказва историята на мъж и жен
a, които искат да се измъкнат от рутината на ежедневието и непрестанните грижи за децата. Героите на Уидърспун и Сигъл решават да освежат брака си като заснемат домашно порно.

На сутринта обаче двамата откриват, че записът е изчезнал. Филмът разказва за премеждията им докато открият секс видеото. И ако това не е истинска комедия!

Режисьор на лентата е Ник Столар, който познаваме от "Да забравиш Сара Маршал", отново с участието на Джейсън.

Предстои да излезе и филмът на Дисни с Рийз Уидърспун, "Wish List". Лентата разказва историята на малко момиченце, което хвърля монета във фонтан и си пожелава 10 неща. Монетата обаче засяда и детските желания се сбъдват едва след 25 години, когато паричката се освобождава и достига дъното на фонтана.

 

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 28.10.2011|15:11
Рийз си е хубава и каквото и да изиграе ще ѝ отива. Първоначално като прочетох заглавието си помислих, че е някоя клюка по неин адрес. Щом обаче става въпрос за Джейсън Сигъл, няма начин да не се получи добре. :)
1
Не е посочен 28.10.2011|13:10
Щом е комедия с Джесън Сийгъл задължително ще я гледам. Харесвам актьора още от ситкома "Как се запознах с майка ви". "Да забравиш Сара Маршъл" е от любимите ми романтични комедии.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay