Сам Асгари живеел отделно от Бритни месеци преди развода?

Сам Асгари живеел отделно от Бритни месеци преди развода?
Instagram

Поп принцесата може и да се е омъжила за Сам Асгари на ослепителна церемония със звезден списък с гости, но се оказва, че съюзът е бил обречен още от самото начало.

Само три часа преди да кажат "Да" на 9 юни 2022 г., Джейсън Александър, първият съпруг на Спиърс, нахлува в дома й , въоръжен с нож и стига до вратата на спалнята й.

Имаше опасения, че певицата, която не крие, че се бори с психичното си здраве, е била твърде преуморена в големия си ден. Тя дори е видяна от един от гостите да прави странни физиономии, докато полага обета.

"Имаше няколко забавни момента, когато Бритни се кикотеше по време на клетвата", споделя източник. "Но беше толкова забавна сватба. Бритни седна с организатора на сватбата. Искаше стена с цветя. Искаше розово. Тя проектира роклята си, а Донатела Версаче летя до Ел Ей два пъти. Предния ден имаше репетиция за сватба. Бритни отговаряше."

Но миналата седмица бракът се разпадна напълно след само 14 месеца, когато Асгари, на 29, подаде молба за развод на фона на множество драматични доклади, в които се твърди, че певицата го е нападнала в съня му и му е изневерила със служител – докато други твърдят, че той бил готова да разкрие тайните ѝ, ако не плати много повече, отколкото би позволил предбрачният им договор.

Page Six твърдят, че Асгари живеел отделно от Спиърс от месеци, след като анинимен източник заявява пред медията следното: "Бритни искаше приказка, но не я получи. Тя чувстваше, че любовта на Сам не е безусловна.

"Но той не беше особено присъстващ. Трябва само да попитате къде беше той, когато Бритни снимаше всичките си видеоклипове в Instagram? Той просто изчезваше за месеци, за да отиде да снима [по работа], а тя оставаше съвсем сама. Имаше моменти, когато той просто ставаше и си тръгваше.", споделя още източникът.

Той отрича съобщенията, че Асгари подозира, че Спиърс му е изневерила и че тя го е нападнала, казвайки: "Нямаше изневяра. И той е 190 см, а тя е 160, така че как би могла да го нападне?", продължава той.

"Истината е, че е сложно. Това не беше решение за камшичен удар. По него се работи през последния месец."

Въпреки че Спиърс остава до голяма степен отчуждена от семейството си, включително от баща си Джейми, който доведе до стриктното ѝ наблюдение през 2008 г. в разгара на проблемите с психичното здраве на дъщеря му, други членове на семейството ѝ са протегнали ръка, за да предложат подкрепа, според Page Six.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay