Сам Асгари свали 20 кг след раздялата с Бритни Спиърс

Сам Асгари разкри, че е преминал през голяма фитнес "трансформация" след раздялата си с Бритни Спиърс.

"И така, през последните пет месеца претърпях малка трансформация, като отслабнах с около 20 кг", казва ексклузивно бившият личен треньор пред Page Six.

На снимки, ексклузивно показани от Page Six, звездата изглежда по-слаб от всякога, докато позира пред камерата.

"Понякога, когато сте в ситуация, в която не можете непременно да се съсредоточите върху себе си, може да е предизвикателство за вас да забележите как физиката ви се променя, но всички останали го правят."

Асгари - който подаде молба за развод с Бритни Спиърс през август - казва, че наскоро е преминал през "духовна" и "енергийна" промяна.

"Имам повече време за себе си, за да се съсредоточа върху себе си", обяснява той.

"Да бъдеш сам и сам е наистина добра възможност да се съсредоточиш върху себе си."

Асгари добавя, че въпреки че трансформацията последва спорната му раздяла с поп звездата, тя "не е непременно тяло за отмъщение, а нещо като влюбване в себе си".

"Понякога ставаш твърде фокусиран върху себе си", споделя той, добавяйки, че "любовта към себе си е нещо, което всеки трябва да практикува".

Въпреки че демонстрира убийствената си физика във фотосесия без риза за последната кампания на PETA, 29-годишният Асгари казва, че не планира да показва новото си тяло пред нови романтични партньорки.

"Фокусирам се върху работата в момента. Определено скоро няма да се присъединя към никакви приложения за запознанства. Това е сигурно', споделя той пред Page Six.

Асгари и Спиърс, които започнаха да се срещат през 2017 г., след като се запознаха в един от музикалните видеоклипове на Спиърс, бяха женени една година, преди да се разделят.



0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay