Селена Гомес честити рождения ден на най-добрата си приятелка след скандала за донорството

Селена Гомес честити рождения ден на най-добрата си приятелка след скандала за донорството
instagram.com/selenagomez

В сряда (26 юли) Селена Гомез сподели мило съобщение за рождения ден на дългогодишната си приятелка Франсия Райса, осем месеца след като двете имаха публичен скандал по повод донорството на бъбрек.

"Най-щастливият рожден ден на това специално човешко същество", написа Гомес в пост с три снимки на тях двете. "Без значение къде ни отвежда животът, аз те обичам."

Освен че са близки приятелки, Раиса - която навърши 35 години в сряда - също дари бъбрек на Гомес през 2017 г., след като певицата претърпя органно увреждане, свързано с лупус. Близката им връзка обаче беше подложена на изпитание в края на миналата година, когато Раиса се противопостави на коментар, направен от Гомес за друга известна приятелка, Тейлър Суифт.

В история в Rolling Stone, публикувана през ноември, Гомес разказа за чувството, че "никога не се е вписвала в готина група момичета, които са били знаменитости", добавяйки: "Единственият ми приятел в индустрията наистина е Тейлър, така че си спомням, че се чувствах сякаш не принадлежах там.

"Интересно", отговори Раиса под публикация в Instagram, споделяща повторно цитата на Гомес, във вече изтрит коментар.

На видеоклип в TikTok, обобщаващ драмата - в който се отбелязва, че Раиса вече не следва Гомес в Instagram - Селена коментира: "Съжалявам, че не споменах всеки човек, когото познавам."

През май Раиса разкри пред TMZ за онлайн тормоза, с който се е сблъсквала след раздялата си с Гомес,.

"Единственото нещо, което ще кажа, е, че по никакъв начин, форма или форма никой не одобрява тормоза , особено Селена. Тя буквално има цяла организация с нестопанска цел, посветена на психичното здраве [Rare Impact Fund], и вярвам, че Rare Beauty дори току-що имаше събитие за психично здраве. Така че фактът, че сега ме тормозят такава, какъвто съм, ме обърква психически.", сподели тя.

Към онзи момент Раиса все още не беше потвърдила публикацията за рождения ден на Гомес, но тя изглеждаше заета да празнува големия си ден в кабана край басейна, както се вижда от нейния Instagram. 

"Ако не съм по бански на рождения си ден, тогава не е моят рожден ден", написа тя три снимки на себе си в оранжев бански с ресни.




 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay