Скарлет тъгува по Райън

Русокосата актриса изглежда оцени семейното щастие, едва след като се разведе

Скарлет тъгува по Райън

Актрисата призна, че перфектно влиза в амплоато на романтична красавица на големия екран.

По време на снимките на филма "Черната вдовица" Скарлет сподели, че мечтае за пълно семейно щастие. Въпреки това почитателите й продължават да се чудят как красивата блондинка не може да уреди лични си живот.

Разводът на Райън Рейнолдс и Скарлет Йохансон шокира всички през декември м. г., но сайтът Gather Celebs съобщава, че двамата може да се съберат отново.

"Тя непрекъснато му звъни и иска да се среща с него. Райън я обича още, но не иска да рискува да бъде отново подведен от нея", разказал близък до Рейнолдс.

Когато се раздели с актьора, Скарлет изтъкна причината, че не била готова за семейство. Според запознати с техните отношения в момента тя била готова на всичко, за да си го върне, дори щяла да му роди дете.

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 26.08.2011|13:39
И аз не бих се отказала от мъж като Райън Рейнолдс, не знам Скарлет как се е решила на подобна стъпка. Много са ми интересни разни хора. Женят се и след няколко години, аз не съм готова или готов. Ама какви са тези глупости? Само се оправдават и не искат да признаят колко са несериозни.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay