Сури Круз е най-влиятелното дете

Дъщерята на Том Круз оглави класацията

Сури Круз е най-влиятелното дете

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс – Сури, зае челното място в класацията на изданието The Daily Beast за най-влиятелните деца на съвременните знаменитости.

Специалистите са отчитали колко пъти се споменава името на детето в печатните медии, сайтовете, блоговете и социалните мрежи.

След изучаване на медиите е било установено, че най-влиятелното дете на планетата до шест годишна възраст е малката Сури. Снимките на петгодишното момиченце, а също информациите за него се появяват редовно в печата.

На второ място в класацията на най-влиятелните деца е петмесечната Харпър Севън Бекъм, отрочето на футболиста Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория.

Третото място е Шайло - дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит, следвана от Макс Антъни - синът на Дженифър Лопес и Марк Антъни. А дъщерята на двойката Ема е едва под номер 17.

Други от децата на многодетните Бекъм и Джоли-Пит също са намерили място в класацията. Синът на Бекъм – Круз, е на седмо място, а щерките на Джоли и Пит - Вивиан и Захара, са на 8-а и съответно на 11-а позиция.

Валентина - дъщерята на Франсоа Анри Пино и Салма Хайек, е едва на 19-о място, като непосредствено преди нея е Лола, момиченцето на Чарли Шийн и Дениз Ричардс.

Леонардо Бардем – синът на Пенелопе Крус и Хавиер Бардем, е шестнадесети в класацията.

18 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 23.12.2011|16:40
Сури Круз е най-разглезеното звездно дете, а доколко едно дете може да бъде „влиятелно“ по-скоро се определя от влиянието на неговите родители.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay