Съпругът на Кейти Пери иска наследници

Ръсел Бранд споделя, че желае да има деца от певицата

Съпругът на Кейти Пери иска наследници

През октомври миналата година влюбените Кейти Пери и Ръсел Бранд казаха "Да” един на друг сред величествената природа на Северна Индия. Днес, година по-късно, актьорът и комик Бранд се надява неговата съпруга да го дари и с наследник.

Британските таблоиди разказват, че Ръсел почувствал, че е готов да бъде баща, когато бил помолен да бъде кръстник на двегодишните близнаци на свой приятел.

Когато в интервю попитали половинката на Кейти, дали с поп изпълнителката планират да разширят семейството си, той разказал: "Обичам малките бебенца, с удоволствие бих си отгледал няколко. Толкова са малки и сладки. Сега с Кейти сме кръстници на две малки човечета - Сам и Донован. В началото ми се струваше, че е досадно да се занимавам с тях, но сега ги наблюдавам като учен и ми е интересно да ги изследвам.”

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 13.12.2013|13:38
Той може да иска наследници ама то друго страна накрая
1
Не е посочен 05.12.2011|14:20
Дано да приличат на майка си! :) Може и това да е причината Кейти да си даде цяла година почивка, за да се отдадат с Ръсти на този нов „съвместен проект“, а и г-жа Бранд направи ударна година плюс турне...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay