Тейлър Суифт и Блейк Лайвли - новият звезден приятелски тандем!

Двете дами се развихриха в Австралия

Тейлър Суифт и Блейк Лайвли - новият звезден приятелски тандем!

Всички знаем, че Тейлър Суифт е приятелка за милиони и си има цял отбор от момичета, за които би направила всичко. Блейк Лайвли пък е пример за успяла млада майка и всички тайничко й завиждаме за страхотния съпруг в лицето на сладкия Райън Рейнолдс. Но какво се случва, когато съберем тези два талантливи дами на едно място? Получава се един много красив тандем!

Преди дни стана ясно, че певицата и актрисата са се оказали заедно в Австралия  за уикенда и са прекарали доста време в компанията си като са си спретнали няколко щури забавления.

Единият ден двете са посетили увеселителен парк, а на другия са се срещнали с няколко изключително сладки кенгурута. И двете споделиха снимки от момичешкия си уикенд и показа колко приятно им е било.

Блейк сподели забавно селфи,  на което виждаме нея, Тейлър и едно кенгуру. Тя написа следното: "Ето на това му казвам селфи… лошото е, че един луд фен се появи и го провали. Къде е охраната, когато ти трябва?”

Тейлър Суифт и Блейк Лайвли - новият звезден приятелски тандем!

По-рано същия ден, Тейлър не пропусна да зарадва феновете си в Instagram и също се похвали с новата си най-добра приятелка. Тя написа следното под снимката си с Блейк: "Вчера беше уникален почивен ден, изпълнен с много въртележки, смях, кенгурута и Блейк Лайвли!”

Актрисата е била видяна по-късно вечерта на концерта на Суифт в Аделаида. Източници твърдят, че Блейк се е забавлява доста от първите редове в залата и е знаела наизуст всяка песен на Тейлър. Със сигурност искаме да виждаме още от това ново звездно приятелство!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay