Ще се срещне ли Бритни Спиърс със синовете си преди да заминат за Хавай с Кевин Федърлайн?

Ще се срещне ли Бритни Спиърс със синовете си преди да заминат за Хавай с Кевин Федърлайн?
britneyspears/Instagram

Бритни Спиърс няма да се събере отново с отчуждените си синове, преди те да се преместят на Хаваите с бившия ѝ съпруг Кевин Федърлайн, потвърждава източник пред Page Six.

Медията твърди, че Шон Престън и Джейдън Джеймс ще напуснат родния си щат Калифорния във вторник заедно с баща си, мащехата Виктория Принс и полубратята и сестрита си, без да се сбогуват с майка си. 45-годишният Федерлайн и 40-годишната Принс планират да наемат жилище в щата Алоха, докато търсят постоянна къща, според TMZ , които първи съобщиха новината.

Page Six по-рано потвърди, че 41-годишната Спиърс не е виждала Престън и Джейдън повече от година. Те също не присъстваха на сватбата ѝ със Сам Асгари през юни 2022 г.

Въпреки това, TMZ съобщи през май, че е имало "случайни текстови съобщения" между певицата и нейните момчета, за които се твърди, че са се дистанцирали от майка си заради честите ѝ голи публикации в Instagram.

По-късно същия месец Спиърс се е съгласила Престън и Джейдън да се преместят в Хавай с баща си, след като Федерлайн публично заплаши, че ще даде бившата си съпруга на съд, ако тя отхвърли молбата.

Диджеят е и баща на дъщеря Кори и син Калеб от бившата му годеница Шар Джаксън, както и дъщерите Джордан и Пейтън от Принс, за която се ожени през август 2013 г.

Преди преместването на синовете си Спиърс отдаде почит на Престън и Джейдън в социалните мрежи. Тя нарече най-голямото си дете своята "първа любов" и сподели две ретро снимки на най-малкото си момче.

Спиърс беше омъжена за Федерлайн от октомври 2004 г. до юли 2007 г.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay