Седмичен хороскоп за 21 - 27 март 2016

Какво ви очаква през следващите няколко дни?

Седмичен хороскоп за 21 - 27 март 2016

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Първите дни от седмицата ще бъдат доста скучни и няма да предложат никаква възможност за забавления. След средата на седмицата обаче приключенията ще заемат централно място в ежедневието ви. Извлечете максимума от тях.

Телец
Грижите ви нямат край. Притеснявате се както за самите себе си, така и за своите близки. Изобщо, около вас цари пълен хаос, който взима заплашителни размери. Опитайте се с общи усилия да намерите решение на проблемите, които са се натрупали.

Близнаци
Радвате се на внимание на любовния фронт, което ви ласкае толкова, че не ви се иска да прекратявате започнатия флирт. Ако обаче сте наясно, че не искате сериозна връзка, най-добре спрете всичко дотук, защото рискувате да заблудите отсрещната страна.

Рак
Случайно ставате свидетел на случка, която не може да бъде оставена в забвение. Участниците в нея са ваши близки, които оказват влияние както върху вашия, така и върху живота на семейството ви. Разкрийте това, което сте видели, но без излишен драматизъм.

Лъв
Одобрявате джентълменското поведение на мъжете спрямо жените и през цялата седмица то няма да убягва от погледа ви. Към вас са насочени интересите на човек, който нескрито ви вълнува. Позволете си да рискувате.

Дева
Отнасяте се пренебрежително към задълженията си, а това ще ви затрупа с работа за идните дни. Сами сте си виновни, затова най-добре запретнете ръкави и довършете всичко, което сте започнали, но не сте довършили.

Везни
През новата седмица влагате много нерви в работата си и това ви изтощава. Това може доста да изнерви и обстановката  у дома и да се скарате с близките си. Внимавайте какво говорите и как се отнасяте към любимите си хора, защото може да ги нараните без да искате. 

Скорпион
Тази седмица ще имате много служебни ангажименти. Независимо от съпътстващите ви напоследък трудности и препятствия, вие навлизате в успешен период. Време е да осъществите отдавна планувани начинания. Преценете добре приоритетите си и действайте смело.

Стрелец
Подготовката ви за бъдещ проект изисква познания, които ви липсват, но бихте могли да наваксате. Други ще пътуват по служебни или лични дела. Предвидливи сте и това ви качество ще ви спести неприятности през седмицата. Не се колебайте да поемате рискове, ако решението ви се струва оправдано в дългосрочен план.

Козирог
Седмицата започва с интересни новини или пък случайно може ще дочуете нещо, което не е предназначено точно за вас, но ще ви даде известна преднина. В личните си отношения ще изпитвате отегчение и ще се чувствате раздразнителни, вина за което има и преумората. 

Водолей
Тази седмица ви предстоят хубави делови и лични промени. Ще се възползвате от всяка възможност, за да реализирате намеренията си по-скоро. Позицията ви е ясна и я следвате безусловно, но внимавайте да не засегнете нечии интереси. Не винаги вие сте прави, помнете го.

Риби
През новата седмица за вас започва и нов етап от живота ви с по-добри перспективи за развитие. Целите ви са обозрими и това ви дава увереност за бъдещето. Бизнес предложение може да раздвижи значително нещата при вас. В личен план също се очакват известни промени, които ще ви накарат да се почувствате истински щастливи.

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay