Седмичен хороскоп за 4 - 10 април 2016

Астрологичната прогноза за идните седем дни

Седмичен хороскоп за 4 - 10 април 2016

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Хипнотизирани сте от мисъл, която не ви излиза от главата. Тя се отнася до привилегия, до която бихте могли да се докопате, но която поначало не ви принадлежи. Не прибягвайте до нечисти сделки или постъпки, от които по-късно ще ви е срам. Всяка цел си има цена.

Телец
Категоричният ви отказ да се намесвате в чуждите взаимоотношение е ценен високо от приятелите ви. През идните дни обаче няколко пъти ще допуснете грешката да вразумявате хора, които нямат желание да бъдат поучавани. Наистина е по-добре да не се бъркате.

Близнаци
Покачването на температурите подобрява настроението ви и сте по-усмихнати от всякога. Не ви е необходима причина, за да бъдете щастливи - тази максима следвате през цялата седмица. И тя е напълно правилна!

Рак
През цялата седмица ще бъдете затрупани с работа. Макар и да не успеете да се справите с всичките си задължения, не унивайте. Ще имате време да поправите грешката си и да блеснете със способностите си.

Лъв
Погрижете се за себе си. Напоследък се раздавате за другите и сте готови да им помогнете с цената на всичко. За сметка на това обаче, пренебрегвате собствените си нужди. А това не е никак добре. Обърнете повече внимание на своите проблеми - не можете да ги избягвате вечно.

Дева
Предстоят безброй срещи с добри приятели, които ще ви заредят с положителна енергия, и ще ви докажат, че приятелството наистина съществува. Постарайте се да докажете на близките си колко много държите на тях.

Везни
Обидени сте на половинката си, но не можете да отказвате да разговаряте вечно. Изправянето пред проблемите е това, което ще ги разреши. Мълчанието само ги отлага във времето.

Скорпион
Седмицата се очертава доста натоварена, но и изключително ползотворна в професионален план. В личния си живот също ще се радвате на спокойствие и щастие - емоции, които ще се възцарят над ежедневието ви през втората половина от периода.

Стрелец
Тази седмица е отредена за релакс и спокойствие. Старайте се да не се впечатлявате от всичко и всички наоколо и да бъдете малко по-толерантни към близките си хора. Звездите обещават един напълно безоблачен период.

Козирог
Изненадваща среща с много близък за вас човек ще ви накара да се усмихнете още в началото на седмицата, която и в работен план ви се очертава по-скоро лека. Уикенда посветете на пътуване. Разбира се, не забравяйте да вземете с вас любимия човек.

Водолей
Тази седмица определено не сте настроени на работна вълна. Затова и най-добре се отдайте на по-активна почивка, а ако има как, направо си вземете отпуск и предприемете пътуване в неочаквана посока, което да ви зареди. Разбира се, не пропускайте да вземете  любимия човекб със себе си.

Риби
Настроението ви в началото на седмицата не е сред най-приповдигнатите, но звездите обещават в средата на периода това да се промени, а през уикенда вече да се радвате на напълно безоблачни откъм емоции дни.

1 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay