7 неща, които мъжете не обичат да чуват в леглото

7 неща, които мъжете не обичат да чуват в леглото
Canva

Мъжете, макар и считани за силния пол, също имат чувства и емоции. Особено, когато става дума за самочувствието им в леглото, трябва да сме много внимателни да не накърним достойнството им. Затова сега ще ви издадем 7 неща, които господата не обичат да чуват, когато сте се разгорещили в спалянта:

Критика относно богатия им опит с жените

Мъжете обикновено не обичат да бъдат критикувани за това, какво правят или не правят в леглото. Това може да засегне тяхната самочувствие и да създаде напрежение.

Сравнения с предишни партньори

Сравнения с предишни партньори също не са препоръчителни. Мъжете желаят да се чувстват специални и уникални, а не да бъдат сравнявани с други хора от миналото.

Оплаквания от размера на члена им

Изразяването на неудовлетворение от размера на партньоровите гениталии е обидно и може да повлияе на самочувствието му. Важно е да се отбелязва, че размерът не е единственият фактор за удовлетворяването в сексуалната връзка.

Отрицателни коментари за външния вид

Критика или отрицателни коментари за външния вид, като например тегло, коса, форми и други, могат да нанесат сериозни увреждания на самочувствието на мъжа.

Лоши шеги или обиждащи коментари

Всеки човек има различно чувство за хумор, но обидни коментари или лоши шеги в леглото могат да доведат до нарушаване на връзката и намаляване на доверието.

Прекомерни насоки и насочвания

Мъжете обикновено не обичат да се чувстват, че са под постоянно ръководство или насочване в леглото. Това може да намали тяхната самостоятелност и да намали удоволствието от сексуалния опит.

Изразяване на недоволство или безразличие

Когато мъжът се ангажира със сексуалния опит, той желае да се чувства желан. Изразяването на недоволство или безразличие от страна на партньорката може да навреди на интимната атмосфера.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay