Как да имате по-силен и по-дълъг оргазъм

Как да имате по-силен и по-дълъг оргазъм
Pexels

Оргазмите са прекрасни, така че е естествено да искате повече от тях. Но дори и да не искате повече от тях, съвсем нормално е да се стремите да направите оргазмите по-силни и по-интензивни. 

Но разбира се, сексът е пътуване, а не дестинация - и сексът не винаги е свързан с оргазъм. Става въпрос за изследване на вашето тяло и намиране на нови пътища към удоволствието. Някои оргазми са малки, а други големи; някои са интензивни, а други са по-меки, но в много отношения разнообразието е красотата на секса. 

Въпреки това, ако напоследък се чувствате така, сякаш вашите оргазми се задържат твърде кратко и ако искате да научите как да имате по-добър оргазъм, има неща, които можете да направите, за да стигнете до там. Тъй като обаче всички тела са различни, важно е да имате предвид, че това, което помага на един човек, може да не помогне на друг. И така, ето най-добрите съвети за изграждане на по-силен оргазъм: 

1. Не спирайте

Вместо да спирате играта веднага след като изпитате оргазъм, не спирайте. Можете дори да изпитате втори оргазъм веднага след първия. Помислете за това така – тялото вече е загрято и е в режим, така че е по-лесно да го върнете в този момент, отколкото да започнете отначало. Въпреки това, ако почувствате, че една част от тялото ви се свръхстимулира, опитайте да превключите към друга [част от тялото] за последващия оргазъм. Има тонове ерогенни зони за изследване.

2. Мастурбирайте

Не бива да се чувствате неудобно относно техниката или навиците си на мастурбация - честото докосване може да помогне за подобряване на оргазма ви. Изпитването на удоволствие означава да бъдеш свързан с тялото и партньора си. Колкото по-добре опознаваш себе си чрез мастурбация, толкова по-добре можеш да съобщиш желанията си и да напътстваш партньора си, за да ти помогне да достигнеш кулминацията – и да си помогнеш да стигнеш до там по време на соло сесии.

Направете си вана, пуснете музика, която ви възбужда, и вземете любимата си играчка. Отделете време за практиката, тъй като мастурбацията до голяма степен е практика за самообслужване.

3. Затвори очите си

Когато затворите очи, прекъсвате един от основните си сензорни портове. А това от своя страна ще направи всичко, което чувствате екстремно (в добрия смисъл). Ако затварянето на очите ви не помага, опитайте се да добавите превръзка на очите към вашата сексуална игра за малко бонус игра.

4. Дишайте правилно

Дишането е от първостепенно значение. То поддържа тялото отпуснато и възприемчиво, по-лесно за възбуждане. Използвайте всички онези техники, за които сте чували в часовете по йога и пилатес, и дишайте дълбоко и съзнателно по време на цялото си сексуално преживяване. Лесно е да се развълнувате и да задържите дъха си, но избягвайте да правите това, за да достигнете по-силен и интензивен оргазъм.

5. Опитайте нова поза за секс

Един от най-добрите начини да увеличите оргазма си е да опитате нова поза. В края на краищата, тялото ви може да свикне с усещанията, които идват от постоянното лежане по гръб или по корем, така че смяната на нещата може да бъде спонтанният тласък, от който се нуждаят вашите оргазми.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay