Какво предпочитат да правят хората вместо секс?

Какво е общото между бекона, телевизора и сънят? Прочетете в статията, за да разберете. И не мислете, че е свързано само с мъже

Какво предпочитат да правят хората вместо секс?

Какво може да бъде по-хубаво от това да правиш секс с човека, когото обичаш? Всъщност доста неща. Не твърдим, че сексът вече не е важен, но понякога интересите и приоритетите на хората се заменят. С бекон, например.

Съвсем наскоро френско изследване разкри, че 74 процента от жените биха предпочели да се занимават с нещо друго вместо със секс. Разберете какви са основните извинения както за жените, така и за мъжете, които надделяват над сексуалното желание. Прочетете за научно доказаните оправдания, с които хората отбягват секса.

Хапване на корем

През 2012 г. сайтът Match.com разкрива, че един от трима необвързани предпочита храната пред секса. Може би се чудите кои са храните, заради които някой би отказал изкушението на плътските страсти? 26% предпочитат шоколад пред секс, а 25 - пържоли.

Но любителите на храната не спират дотук. Според съвсем ново проучване 74% от жените във Франция предпочитат да похапват вместо да горят калории по най-приятния начин. 25% от анкетираните споделят, че изпитват по-голямо удоволствие от това, отколкото от секса. Почти 50% го пропускат заради шоколад, а 39%, заради сирене. Кой ли е по-незадоволен във Франция - мъжете или жените?

Според друго изследване, храната, която е за предпочитане пред секса според двата пола, е беконът. Без значение дали е в спагетите, до яйцата в закуската, или в хладилника, това е продуктът, който измества интимните емоции. Това проучване е направено от Maple Leaf Foods Inc, които анкетират жителите на Канада. Поставени между избора секс или бекон, 43% от тях избират второто.

Засега не се знае какво смятат американците по въпроса, но имайки предвид с какво се хранят, едва ли ще се различат много от съседите си. А беконът в Канада трябва да е много вкусен, щом е за предпочитане пред секса.

Смартфоните завладяха света

Имайки предвид технологичната ера, в която живеем, някои от вас може би няма да се изненадат. 44% от анкетираните спят с телефоните си. Явно паниката от падащата батерия е по-голяма, отколкото сексуалните желания на хората.

В изследване, проведено от Harris Interactive, американците поставят смартфоните си на първо място от нещата, без които не могат да живеят. Същото важи и за отношението към секса. Когато имаш смартфон, защо ти е да имаш връзка с човек?!

Сънят е много важен

В забързания живот на всички хора по света сънят става все по важна част от него. Всички знаем, че пълноценният сън помага на организма да се възстанови от умората и следователно да се чувстваме по-добре със себе си и околните.

Но за жените сънят се оказва по-важен и от секса. Според Better Sleep Council, провели изследване по този въпрос, 80% от жените признават, че с удоволствие ще се отдадат на леглото си, но само ако са сами и необезпокоявани. Поне мъжете могат да се надяват, че докато половинките им спят, ги сънуват.

Плазменият телевизор наред с всичко останало

Изследване в Обединеното кралство показва, че половината от мъжете там предпочитат да притежават плазмен телевизор, отколкото да държат красива жена в прегръдките си. За да бъдем по-точни, той трябва да бъде 50-инчов.

Това обаче не е проблем за връзката на двама души. Друго изследване показва, че жените във Великобритания предпочитат да гледат любимото си шоу по телевизията, отколкото любимия мъж в леглото си. Е, тук поне няма голямо разминаване, което да разруши връзката между двама души. Само не знаем как ще се разберат за дистанционното.

Горещ шоколад вместо горещ секс

Лоши новини за ирландските мъже през зимата. Според проучване, направено от Cadbury, 70% от ирландките признават, че предпочитат да пият горещ шоколад, вместо да се топлят в прегръдките на приятелите си. Обикновено шоколадът действа като афродизиак, но явно в този случай действа просто като сгряваща топла напитка.

Самотните ласки са за предпочитане

Мастурбацията сама по себе си може да се нарече секс, но ще ви трябва доста фантазия, за да го направите. Обикновено мъжете са специалистите в тази област, но не подценявайте жените. Това е заниманието, което има голяма стойност и за тях.

Според инфографика, направена от JimmyJane, 41% от жените споделят, че самозадоволяването за тях е за предпочитане пред истинския секс с партньор. Отново сме озадачени къде е проблемът. Или жените са прекалено влюбени в себе си, или не достатъчно в приятелите си.

Бумащина от документи, а не от удоволствия

Мислите, че заниманията с документи и тяхното подреждане, сортиране и оформяне са скучни? Не и за представителките на нежния пол в Англия. В проучване на NOW TV жените признават, че предпочитат да наваксат с оправянето на документи, без значение за какво са, вместо да напредват в сексуалните си умения.

Ето това вече е грубо. Надяваме се, че документите са наистина важни, защото ако не са и сексът е по-скучен дори от тяхното подреждане, приятелите на тези дами със сигурност ще бъдат с разбити сърца.

Четене, но не на Кама Сутра

NOW TV провежда и това проучване, в което може би са попаднали на група жени, които по едно и също време четат еротични романи. Но едва ли това ще донесе приятни усещания на партньорите им. Жените поставят книгите над секса и със сигурност ги предпочитат пред любовните ласки. Надяваме се само, че мъжете им са се заредили с голямо количество бекон, купили са си плазмен телевизор и с удоволствие пият горещ шоколад.

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

9 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



18
Не е посочен 30.05.2014|14:15
Единствено само за сън бих го заменила, но зависи.
17
Не е посочен 30.05.2014|13:11
Да замениш секса със самотните ласки.. Що за глупост ?
16
Не е посочен 30.05.2014|10:41
Всичко си е до нагласа според мен.
15
Не е посочен 29.05.2014|17:41
Бих го заменил само за сън .
14
Не е посочен 29.05.2014|17:30
Ако съм недоспала сънят би ме отказал.
13
Не е посочен 29.05.2014|16:58
А бе май вече не е модерно да се прави секс;)) Натам отиват нещата. Хората предпочитат да си цъкат във фейса
12
Не е посочен 29.05.2014|16:48
На нас ни пречат най-много дигиталените устройства - таблети и телефони.
11
Не е посочен 29.05.2014|16:38
ако съм се зачела в интересна книга и съм на края ѝ , сексът определено ще почака
10
Не е посочен 29.05.2014|16:37
от всичко изброено само ако умората и желание за сън могат да ме откажат от секса, другото не
9
Не е посочен 29.05.2014|16:36
как може да предпочиташ смартфона или таблета пред секса?
8
Не е посочен 29.05.2014|16:30
Светът наистина е полудял, някои неща тотално са изпили представата на хората за истинските удоволствия в този живот.
7
Не е посочен 29.05.2014|16:08
Някои неща наистина ме карат да губя надежда в човечеството.
6
Не е посочен 29.05.2014|16:07
зависи от хората
5
Не е посочен 29.05.2014|15:55
Лично аз предпочитам да се наспя, защото вече имам хронично недоспиване от няколко години и много лошо ми се отразява.
4
Не е посочен 29.05.2014|15:54
Често и при мен така се случва :)
3
Не е посочен 29.05.2014|15:52
Това определено е много интересна статистика.
2
Не е посочен 29.05.2014|15:43
Случва се някой от двамата в двойката да не е в кондиция или просто настроение, но най-важното е да не е прекалено често.
1
Не е посочен 29.05.2014|15:03
И аз понякога съм толкова уморена, че предпочитам съня пред секса, но за храната, едва ли бих я предпочела пред любовните ласки.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay