С*кс позата "Спорк" предлага по-дълбоко проникване и...

С*кс позата "Спорк" предлага по-дълбоко проникване и...
Canva

Като прибор за хранене, споркът - хибрид между лъжица и вилица, всъщност не върши никаква работа. Въпреки това, секс позата, наречена спорк върши много по-добра работа като съчетава двете неща.

Споркът може да звучи като нещо доста сложно, но е много лесно да се направи. Ето как да я изпълните: Жената лежи по гръб, а мъжът подравнява тялото си под прав ъгъл спрямо нея. Той може да остане в легнало положение или да се подпре с една ръка, а жената може да постави единия си крак върху рамото на партньора си или двата крака върху бедрата си.

Ако я направите правилно, веднага ще изпитате ползите от нея: Проникването е дълбоко и има повече стимулация на клитораСъщо така е добра позиция, която позволява контакт лице в лице, което може да създаде по-дълбока интимна връзкаИ ъгълът на проникване в тази позиция може да създаде усещането за по-голям размер на... сещате се.

Но почакайте - има и още бонуси! Позата не изисква особено много сила или издръжливост за нито един от партньорите. Също така предоставя на жената почивка от поддържането на теглото на партньора си, което може да бъде чудесен избор дори при секс по време на бременност.

Но най-доброто от всичко е, че ако се нуждаете от стимулация на клитора, за да постигне оргазъм, споркът оставя ръцете ви свободни за стимулиране на тази зона или включването на любима играчка.

Ето как изглежда позата в различните ѝ вариации.

Класически спорк

С*кс позата "Спорк" предлага по-дълбоко проникване и...@LUCYMACARONI

Вариация 1

С*кс позата "Спорк" предлага по-дълбоко проникване и...@LUCYMACARONI

Вариация 2

С*кс позата "Спорк" предлага по-дълбоко проникване и...@LUCYMACARONI

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay