Тези 3 зодии си падат по мръсните приказки повече от всеки друг

Тези 3 зодии си падат по мръсните приказки повече от всеки друг
Canva

Мръсните приказки са чудесен начин да разгорещите партньора си в леглто. Има хора, които си падат по тях повече от други. Но какво казва астрологията по въпроса?

Ето някои знаци, които обикновено се свързват с по-открит и експериментален подход към секса, включително употребата на мръсни приказки:

Овен

Овните са известни със своята енергия и страст. Те обичат да бъдат доминиращи в интимните отношения и често са отворени към експериментиране.

Скорпион

Скорпионите са изключително страстни и интензивни. Те могат да се наслаждават на игрите с власт и обичат, когато комуникацията в леглото е изразителна и палава.

Стрелец

Стрелците са обикновено открити и любопитни. Те са склонни да се забавляват в спалнята и се вълнуват от игриви разговори.

Защо са полезни мръсните приказки?

Мръсните приказки в леглото могат да имат различни положителни аспекти за сексуалния опит и интимността. могат да създадат по-интимна атмосфера в леглото, като спомагат за по-тясното свързване между партньорите. Когато се споделят еротични фантазии и желания, това може да усили връзката и създаде по-силна емоционална връзка.

Смехът и игривият подход в леглото могат да помогнат на партньорите да се освободят от ежедневния стрес и напрежение. Това може да създаде по-релаксирана обстановка и да подпомогне по-добро сексуално изживяване.

Дори и да не сте сред изброените зодии, то следващия път не се колебайте да прошепнете нещо мръсно в ухото на партньора си, докато сте в леглто! Няма да съжалявате!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay