3 начина за сваляне на килограми без упражнения и глад

Как бихме се радвали излишните сантиметри от обиколката на ханша ни да изчезнат сами. Всъщност това отчасти е възможно. Ето какво трябва да направите:

Дишане

Основното правило на дихателната гимнастика е, че трябва да вдишвате и издишвате не с гърдите, а със стомаха. Тънка талия и силни коремни мускули - всичко е възможно, ако изпълнявате целия набор от дихателни упражнения.

Контрастни душове

Този метод е доста прост и често е придружен от други процедури. Когато приключите с душа, започнете да редувате гореща и ледена вода. Този контрастен душ не само ще ви отърве от наднорменото тегло, но и ще прогони заболявания като аритмия, затлъстяване, вегетативно-съдова дисфункция, първична хипертония и целулит. Все пак трябва да сте предпазливи с тази процедура, тъй като рязката промяна в температурите може да доведе до проблеми.

Масаж

Най-добрите видове масаж за борба с мазнините се правят с помощта на чаши, вода, мед и прищипване. Те помагат за фракциониране на мастните депа, подобряват кръвообращението в предната част на корема и нормализират чревната подвижност. Можете да извършвате тези процедури както сами у дома, така и в специални салони. Те трябва да се извършват системно и на цикли.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay