Той тича, вие се развеждате с него

Ако и вашият партньор е запален спринтьор

Той тича, вие се развеждате с него

И вашата половинка ли е Железният човек или бивш маратонец? Ако да, значи и вие сте една от многотo жени, които се чувстват отново необвързани заради любовта на половинката ви към спорта.

 

Скорошна статия в Wall Street Journal прави профили на жени/мъже, които се чувстват като овдовели или като самотни родители, защото половинката им плува до стъмване и го няма с часове събота и неделя, защото тича в парка.

 

Не е напълно ясен ефекта, който екстремното спортуване има върху брака, но със сигурност не е положителен. Едно е сигурно – неразбирателството между двама партньори расте, когато единият избира тичането пред съпругата/съпруга си.

 

Как да постъпи човек, "овдовял" заради упражнения? Не е нужно да бягате маратон, но може да се присъединявате към любимия/любимата от време на време. Правете му компания за няколко обиколки през почивните дни, предложете почивка за кафе или просто го закарайте до басейна и после го вземете като спонтанно предложите посещение на някой любим ресторант на път за вкъщи.

 

Упражненията и спорта може да се окажат жизнено важни за брака. Когато и двамата родители имат здрави тела и съзнания, тогава и двамата се чувстват по-добре за себе си и са по-добри в отношенията си.

 

Ако вие сте един от онези пристрастени спринтьори, може би е добре да попитате половинката си за това как се чувства докато вие сте постоянно навън тичайки или плувайки. Не забравяйте да планирате няколко вечери в месеца, в които да сте двамата като по този начин ще балансирате отсъствието си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay