CINDERELLA и MR.BIG ще взривят столицата!

CINDERELLA и MR.BIG с незабравим концерт

CINDERELLA и MR.BIG ще взривят столицата!

Очаква се юни да е най-незабравимият месец на годината! Освен че още в началото на пролетта вече сме потънали в мисли за Elevation партито в Разлог, то с нетърпение ще очакваме и още едно велико събитие. Става въпрос за общия концерт на CINDERELLA и MR.BIG, който ще се състои на 15 юни в столичния "Зимен дворец на спорта", по покана на Loud Concerts.

 

Очаква се концертът да събере на едно място хиляди почитатели, всички те жадни за разтърсващи емоции и най-незабравимите няколко часа в своя живот.

 

CINDERELLA гостуват в България за първи път по повод 25 години от излизането на дебютния им албум "Night Songs", който се смята за най-успешен в кариерата им. Специално за българските си почитатели Tom Keifer (вокал и китара), Eric Brittingham (бас), Jeff LaBar (китара) и Fred Coury (ударни) ще взривят сцената с най-големите си хитове.

 

Големите MR.BIG пристигат също в оригинален състав. Eric Martin (вокал), Paul Gilbert (китара), Billy Sheehan (бас) и Pat Torpey (барабани), тръгват на световно турне със заглавие "MR. BIG AROUND THE WORLD 2011". Поводът - първият студиен албум записан от оригиналните членове на MR.BIG от 14 години насам, а заглавието му е "What If...".

 

И двете банди са представители на популярното в края на 80-те глем рок течение, а след известно време се преориентират към блус и хард рок звучене.

 

Билетите за събитието са на цена от 50 лв, а на 15-ти юни ще се продават с 10лв повече. Могат да бъдат закупени от мрежата на ticketstream.bg.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay