Актьорът от "Забранена любов" Фахрадин Фахрадинов представя: комедията "Горката Франция"

"Горката Франция" на БГ сцена

Ако вчера сте пропуснали да гледате спектакъла "Горката Франция" на сцената на театър "Сълза и смях", ще може да го направите на 12. XII. от 19:00 часа и да си подарите едно незабравимо изживяване в духа на предстоящите коледни и новогодишни празници.

 

В комедията на Жан Ко участват добре познати на българската публика актьори от голямата сцена и малкия екран като Албена Михова, Александър Дойнов, Александър Кадиев, Анелия Луцинова и Фахрадин Фахрадинов. Това е първият проект, с който се захваща продуценска компания на актьора от телевизионния сериал "Забранена любов".

 

Режисьорът Богдан Петканин и актьорите вече покориха театралните сцени в Кърджали и Русе и съвсем скоро ще направят същото с морската ни столица. Представлението във Варна е на 05. XII. от 20:00 часа в театър "Българан".

 

"Горката Франция" е комедия, която използва силата на смеха, за да разкрие много истини за любовта, идеалите и човешките ценности. В основата на разказа стои сблъсъкът между поколенията – историята на баща и син.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay