Ищар ще пише книга

Ищар ще става писателка

Ищар ще пише книга

Етнопевицата Ищар, която от вчера е на посещение в България, три месеца преди планираните ѝ концерти в страната, сподели, че възнамерява да напише книга.

 

Певицата разкри, че е осъществила всичките си мечти. " Човек установява, че успехът не е в парите и славата, а в чувството, когато постигнеш успех", размишлява Ищар и споделя, че последната ѝ реализирана мечта е била да участва във филм.

 

Героинята й е певица, останала парализирана в инвалидна количка.

 

Следващата мечта, която има, е да напише книга – смесица между автобиография и фантазия. "Важни са мислите и посланието", убедена е Ищар и признава, че не чете много любовни романи, но пък чете много философски и мистични четива.

 

За музиката споделя, че я е съпътствала през целия й живот - баба ѝ е била народна певица, дядо ѝ е бил испанец и е слушал много фламенко, баща ѝ е пеел и свирел на китара, а една от сестрите ѝ е инструктор по ориенталски танци.

 

Разказва, че в семейството ѝ основно се е слушала класическата египетска музика и дори докато жените са готвели в кухнята, всички са пеели.

 

Пее от 15-годишна и винаги е имала усещането, че един ден нещо ще се случи и ще пее на голяма сцена и макар че днес е световнозивестна изпълнителка, твърди, че не се чувства звезда, защото "звездите са на небето".

 

"Стигнах до този успех, защото прекосих границите на различните култури и езици. Посланието ми е универсално - мир и любов", казва певицата и вярва, че именно с това е успяла да достигне до сърцата на публиката.

 

Пред БТА певицата споделя, че би изпяла песен на български език. "Българската музика е доста подобна на това, което аз правя. Харесвам да идвам тук и вярвам, че хората наистина възприемат музиката ми."

 

Днес певицата ще отпътува за Пловдив, за да даде официална пресконференция и да се срещне с местни фенове, съобщи "Булфото".

 

Програмата й предвижда поредица от работни срещи във връзка с концертите й у нас през юни - във Варна (3 юни, Летен театър), София (5 юни, зала 1 на НДК) и Пловдив (6 юни, Античен театър).

 

За голямата си обиколка във Варна, София и Пловдив Ищар Алабина обещава на българската публика разнообразен микс от най-хитовите си парчета, между които "Last Kiss", "Habibi Sawah", "C’est La Vie", "Horchat Hai Caliptus", като ще изпълни и няколко нови песни.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay