Първият по рода си морски фест събира куп звезди от световната денс сцена

Каварна ще звучи по-различно отвсякога!

Музика и танци, танци и музика, музика и танци... и така до безкрай. Защото безспорно това лято ще е изпълнено и "препълнено" с много музикални фестивали, които няма да си позволим да изпуснем. Поредният фест, който ще се случи в близост до морските вълни е факт.

 

Мястото е добре познато и си е спечелило славата на рок-столица на Балканите. Каварна. Там са гостували легендарни изпълнители, сред които Manowar, Deep Purple, Scorpions, Whitesnake, Accept, Nazareth, Saxon, Billy Idol и още много други.

 

За пръв път обаче, освен традиционния рок фестивал, Каварна ще приюти много имена от световната клубна сцена. Guy Gerber, Chris Lake, Nicky Romero, Timo Maas, Dinka, Chocolate Puma, Audiowhores, Chris Reece , Mahony, Optick , Terry B!, Gerald G, Rosario Internullo , Adrian Eftimie - всички те идват в България, за да превърнат Kavarna Dance Festival 2011 в нещо дълго обсъждано и помнено.

 

Фестът ще се проведе месец след грамадния Elevation Festival, и слава Богу. Все пак всички знаем - No money, no funny.

 

A колко точно ни трябват?

Двудневният билет за 22 и 23 юли е на цена от 30лв, а само за едната вечер - 20лв. Можем да ги намерим в мрежата на Ticketpro, Ticketstream и Eventim. В сайта на събитието обещават, че "всички парти хора ще разполагат с безплатен паркинг и безплатен къмпинг!"

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay