Милионерът

Милионерът

Милионерът

Във времето, когато всички са луди по iPhone и Blackberry, на пазара идва едно луксозно техонологично бижу. Изцяло ръчно сглобеният телефон с рамка от 18-каратово злато, 3G поддръжка и Dolby Mobile Surround е дете на Versace и LG Electronics.

Versace Unique е първият ултра луксозен модел със сензорен керамичен екран и за това ще се предлага само в избрани магазини и най-вече в бижутерийни вериги, както и в бутиците на Versace по целия свят.

В корпуса на иновацията Versace Unique са използвани керамични елементи, натурална кожа. Екрана е идеално гладък и много чувствителен към натиск, а с това осигурява прекрасен контрол върху мобилния телефон. В допълнение към всичко задния капак на модела е покрит с кожа, върху която е гравирана емблематичната за марката главата на Медуза Горгона.

По данни на производителите, модела е функционално допълнен от петмегапикселова камера снабдена със светкавица,достъп до електронна поща и мултимедиен плейър с поддръжка на технологията Dolby Mobile. Тази технология позволява на Versace Unique да работи до 30 часа в режим на възпроизвеждане на музика.

Освен това модела работи в 3G мрежи.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay