Идеалният пролетен ансамбъл - рокля и панталон

Идеалният пролетен ансамбъл - рокля и панталон

Идеалният пролетен ансамбъл - рокля и панталон

Зимата едва сега започва, а Коледните празници чукат на вратата. Температурите рязко спаднаха и настъпи времето на уютните пуловери и дебелите зимни палта, на ботушите над коляното и пухкавите шапки.

 

И все пак пролетно – летните колекции за 2011 г. отдавна се разходиха по подиумите и дадоха повод за размисъл на много дами. Една от тенденциите, които наблюдаваме е доста алтернативна и може би няма да се хареса на по-консервативните.

 

Рокля върху панталон. Не, не клин. А панталон – свободен, широк и ефирен. Може би ви звучи като примамка за модната полиция, но световните дизайнери, от Албер Елбаз за Ланвин до Консуело Кастильони за Марни, не са съгласни. Неконвенционалният силует се разходи по не един и два модни подиума.

 

Дизайнерът на Richard Chai Love каза, че всичко опира до новите пропорции и неочакваното напластяване на облеклото. Всъщност натрупването на дрехи е тренд, който се задържа вече няколко сезона, може би защото дава възможността за различни и интересни комбинации, които вече са част от дамския гардероб. Чай, който в пролетно – лятната си колекция заложи на широки туники върху ефирни панталони, добавя, че е важно материята да е лека и да позволява повече движение.

 

Остава само да ви напомним да не се страхувате, да експериментирате и да откривате тенденциите и комбинациите, които ви стоят най-добре и ви карат да се чувствате страхотно. Модата диктувате вие, дизайнерите могат само да ви насочват. Изборът е изцяло ваш!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay