Пролетната модна палитра

Пролетната модна палитра

С новата година идват и нови модни тенденции, които имат за цел да пленят сърцата на дамите. Пролетта вече наднича зад ъгъла (или поне така ни се иска), а с нея идва и реда на ярките и свежи, повдигащи настроението и подчертаващи красотата, цветове. През новата 2011г. модната палитра е разнообразна и предлага по нещо за всеки вкус и тип.

 

Розово за романтичките. Не, не каквото и да е розово, а бонбонено, почти червенеещо, трептящо, истинско розово! Всички дизайнери на небосклона – от Джил Сандър през Валентино до Дона Карън – лансираха цвета на ревютата си. Този отенък на розовото перфектно си пасва с други ярки тонове като морско синьо и оранжево, както и с по-земните каки и охра.

Оранжево за смелите.
Модната вселена обича оранжевото и тази пролет избухва в истинска феерия от нюанси, на които не можем да се наситим. От райска ябълка до неоново или пък пастелно, всичко e позволено.

Жълто за ексцентриците.
Често повечето жени не се осмеляват да облекат слънчевия цвят, но имайки предвид крайностите, до които тенденцията достига тази пролет, ние сме готови да рискуваме. Отенъците варират от топлото пеперудено на Chanel до бледото и нежно, любимо на Jason Wu и Proenza. На подиумите често се появяваха и нюанси близки до горчицата.

Синьо за мечтателките.
Синьото е класически цвят за пролетта. Мислете за водните тонове, небесното, моряшкото и турското синьо. Изборът е изцяло ваш. Бледото и нежно синьо често с среща в комбинация с ярко оранжево или с ръждиви тонове... Кой е предполагал?

Земни тонове за срамежливите.
Създаващи силен контраст с по-ярките пролетни тенденции, земните и успокояващи тонове отново са на мода. Класика, която никога няма да ни омръзне!

Бяло за всички.
Да, бялото наистина е модерно абсолютна всяка година. Но познайте какво? Тази пролет то е цветът на сезона!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay