Лейди Гага ще бъде духовен водач на сина на Елтън Джон

Лейди Гага кръстница

Ексцентричната певица Лейди Гага е избрана за кръстница на детето на двойката Елтън Джон-Дейвид Фърниш, съобщи сайтът Perez Hilton.

 

От интервю на партньора на известния британски певец става ясно, че макар официалната информация да бъде оповестена малко по-късно, на практика именно Лейди Гага ще бъде кръстница на бебето Закари.

 

Момченцето се роди през миналия декември от сурогатна майка в Калифорния. Не е известно кой точно е бащата, тъй като е използван материал и от Елтън, и от Дейвид. В свидетелството му за раждане обаче Елтън Джон е посочен като бащата, а Дейвид Фърниш като майката.

 

Всъщност изненадата не е толкова голяма, като се има предвид, че Елтън и Гага демонстрират близко приятелство, а миналата година на наградите "Грами" той я нарече кралицата на попа.

 

48-годишният Дейвид заяви, че харесва посланието, което певицата отправя чрез музиката и поведението си, а именно – че всеки има свободата да бъде себе си, да прави каквото иска и да обича когото иска.

 

Самият Дейвид е кръстник на 8-годишния син на Лиз Хърли, Деймиън, а Елтън Джон – на двамата по-големи синове на Виктория и Дейвид Бекъм, Бруклин и Ромео.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay