Настъпи годината на късмета!

Китайските поверия ни радват

Настъпи годината на късмета!

Малкото, бяло и толкова сладко зайче! Символ на чистотата и добротата. Не, не ви мотивираме да си вземете нов домашен любимец. Просто според китайския лунен календар вече навлязохме в годината на Заека. След като изтърпяхме тигровия период, известен със своя бунтовнически нрав, трябва да "изтърпим" и периода на късмета, който носи малкия пухчо.

 

Първият ден от новата година според лунния календар е 3 февруари, а последният на 22 януари 2012 година. Заешките години са характерни със своите спокойни дни, позитивни настроения и много креативни моменти. Този факт може само да ни радва, та дори и мотивира за успех.

 

Специалистите споделят, че през тази година трябва да се обърне внимание на развитието. Време е за полагане на основи и изграждане на зидове. Ако отдавна се каните да стартирате някой свой проект, то може би сега е моментът.

 

Под знака на Заека са всички родени през 1951г, 1963г, 1975г, 1987г, 1999г и 2011г. Тези хора са пълни с амбиции и желания за успехи. Раздават се докрай във всяко едно начинание, а на сексуалните им парнтьори може да се завижда. Според експертите обаче, Заекът може да бъде и доста лукав, когато цели да постигне своето. 

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay